Post by terpbankressundting on Feb 3, 2022 1:10:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד סיבולת רבים ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Monster Legends. @monster_Legends. ·. 15 באוק׳ 2019. It's easier to focus on one monster at a time. You don't have to choose anymore.
Monster Hunter World Playstation - PS4 ברשת באג, באג מציעה לכם את מוצרים מהמותגים המובילים עם אחריות מלאה במחירים משתלמים ומשלוח מהיר עד הבית
רַע
זה קצת משעמם כי אחרי קצת זמן אי אפשר לעשות בתים ליצורים
זה היה משחק מאוד מגניב אבל רציתי לשמור את החשבון שלי ולא נתתי לי ועכשיו אני צריך להתחיל הכל האם אתה יכול לתת לי משהו אני חושב ששם החשבון שלי היה Xlr8
אחלה אבל הזמנים שצריך לחכות יחסית גבוהים..
משחק נחמד
מגניב ממש
משחקים מצחיקים
אפליקציות מיידיות של אנדרואיד יעזרו לכם לגשת לאפליקציות מבלי ...
חלק מהמשימות היומיות של ML הוא לצפות בפרסומות. מודעות כל כך שבורות שלעתים קרובות קורסות את המשחק. ולאחרונה השתתפתי ב"הצעה" לשחק משחק אחר בתמורה למטבע במשחק. פיבר, נתן לי קרדיט על מחצית מהרמות שהושלמו, והפסיק לעבוד. הגשתי דוח לפייבר, סיפקתי הוכחות, חיכיתי 3 שבועות, והואשם בבגידה, בשקר או בשניהם. ונקרע לגמרי. ו-socialpoint הודיעו לי שאין להם את הכלים, למשחק שלהם, לאשר או לעזור.
מיושן ומשעמם במיוחד. טיימרים על כל דבר, מבנייה ועד גידול מזון. המפלצות או ה-w/e שהם אמורים להיות הם שילובים בלתי נתפסים של כמה מהדברים המוזרים ביותר שראיתי אי פעם. הרמות מוגדרות כדי לגרום לך לבלות שעות בצפייה בטיימרים כדי לבנות אזורי מפלצת של אלמנטים שונים כדי להתמודד עם האזור הראשון. היכולות של המפלצות שלך אומרות דברים כמו סיכוי של 50% להמם, אבל בקושי עושות, בעוד יכולות אויבים כמעט תמיד מייצרות תופעות לוואי שיש להן. מַחרִיד.
המשחק הזה דומה יותר לתוכנות ספאם שמתחזות למשחק. ממשק המשתמש הוא בלגן לא מאורגן ומכוער. המשחק בעצם גורם לך לצפות בפרסומות במשך שעות על גבי שעות כדי להגיע לכל מקום. אין PVP ממשי, זה רק נלחם נגד מפלצות AFK של אדם. וקניתי 450 אבני חן. כולם התפוגגו. אני לא יודע לאן ואני רוצה שהם יחזרו. אז המשחק הזה בשבילי מרגיש כמו בלגן שבור, באגי, לא מאורגן ומכוער, מלא בפרסומות ובאגים שימכרו את המידע שלך וייקחו את כל הכסף שאתה מכניס למשחק
כול תקון לא עובד
שיחקתי במשחקי רבייה דומים, שבדרך כלל אני מפסיק כי כל מה שנותר לעשות הוא לחכות למפלצות שיתרבו, אז התרגשתי מתכונות הלחימה הנוספות. בשביל להתחיל רק את המשחק הזה, ליותר מדי מפלצות היו יומיים להתרבות, ואז לבקוע! היו לי רק כמה מפלצות והייתי תקוע בהמתנה רק כדי לנסות ולהרחיב את הצוות שלי.
זה מבאס זה שאי אפשר בכלל להכינס למשתמש הקודם שלי מצאתי אותו ועכשיו אני רוצה להיכנס אליו אבל אני לא יכול בגלל לא יודע למה
אז אני אוהב לשחק במשחק אבל אני אגיד לך אל תעשה את הדברים כדי להשיג אבני חן כי אתה אף פעם לא תקבל אותם הם כל הזמן אומרים לי שהם יכולים לאמת שעשיתי את הדבר או שלקח לי הרבה זמן אפילו כשסיימתי באותו היום המשחק אומר לי לסיים לעשות את הדבר כדי להרוויח את אבני החן, ושירות הלקוחות שלהם לא יעשה שום דבר כדי לתקן את זה אז אל תנסה אפילו לנסות במשך חודשים. חוץ מזה אני והילדים שלי אוהבים את המשחק כבר שנים.
נשמע קצת טיפשי. אבל אני לא מוצא שום דרך לעצור את הבנייה של משהו שאני רוצה לבנות. אם בטעות שדרגתי את הדבר הלא נכון אני צריך לשלם ממש כסף כדי להתקדם או להפסיק לשחק את המשחק עד למחרת. הוא קטן אבל זה מספיק כדי לגרום לי לשנוא את המשחק הזה בכל פעם שאני מבין שהחלטתי לבנות את הדבר הלא נכון ועכשיו רק סיימתי להיום
Monster Hunter - עמוד ראשי - Wikipedia, the free encyclopedia
הקרבות היו לא הוגנים. בקושי קיבלת תור להילחם ועד שהגיע סוף סוף תורך היית כמעט מת וחלש מכדי לעשות מספיק נזק כדי להרוג את האויב.
מעביר את הזמן בסבבה
המשחק טוב אבל תקלה יקרה כשצפיתי בפרסומת על המשחק ואיבדתי 983 אבני חן ואני כועסת שזה קרה לי זה פשוט הופעל מחדש בחדרי הכושר שלי נעלמו אלה ששילמתי עליהם ועכשיו נשארתי עם 4
משחק חזק
משחק מהנה בהחלט אבל הכל לוקח בערך 5 שעות אמיתיות או יותר וזה פשוט משעמם והם דוחפים לך יותר מדי עסקאות מיקרו והצעות "בלעדיות" לפנים שלך.
צינוק אבני חן שבור. כשאתה מגיע לאחד הצמתים הגדולים ולוחץ על fight, זה פשוט מפסיק ללא סיבה
גךגחחיחחיכןגדצסצסצבחח לא בלי בתי שלי ניזונה רק אל תשכחו את
המשחק הזה מיועד לאנשים שיש להם כסף לשים בערימה ולשרוף והם לא יפספסו אותו. לרבים ממנהיגי הצוות מאלצים שחקנים לקנות דברים כדי לנצח במרוצים או במלחמות בין קבוצות. המודעות במשחק הפכו למגוחכות. החלונות הקופצים בזמן המשחק או פתיחת המשחק הפכו לשום דבר מלבד דרכים לגרום לך להוציא יותר כסף כדי לקנות דברים שאתה באמת לא צריך כדי לשחק במשחק.
המשחק הזה כל כך כיף שאתה יכול להשיג את כל חיות המחמד המגניבות האלה אבל יש בעיה אחת שאני לא אוהב אבל זה לא מפריע לי כל כך כיף אני מציע לך לשחק ולהילחם בדברים אחרים אבל אני די מבאס את המשחק שאני אוהב רק מקבל 2 כוכבים כל כך משחק מגניב שיחקתי כל היום ואני הולך לשחק כל הלילה אבל יאאא משחק כל כך נהדר אומג אני קונה אומר שזה משחק מגניב חחח טוב תהנה תהנה ביייי!!!
עלות ביצת יצור בהשוואה למכירת ביצה. דוגמא; ביצת גרינזאור עולה 60 תכשיטים. עם 60 תכשיטים אתה יכול לרכוש כמות בסיס של 300K זהב, אבל אם לאחד יש את הביצה, והם היו מחליטים למכור אותה, הזהב שיתקבל יהיה סכום עלוב וחסר תועלת של 200. בשום אופן אני לא אומר שצריך קבל 300 אלף על מכירתה כמובן בתרחיש הזה, אבל בהחלט מטופש עד כדי גיחוך הסכום שמתקבל עבור ביצה אם נמכר בהשוואה למחיר הרכישה שלה.
סיימתי את המשמה של האוגר האקר ולא השגתי 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
משחק קצת כיף אבל אני הייתי קצת נדיר
לעשות יותר: מפלצות האגדות בגידות, קודים, טיפים ועוד - 2021
זה משחק מהנה.
המשחק הכי גרוע בעולם לא להוריד בהחיים
שווה להוריד
זה משחק מטורף שיש לך אינסוף דברים לעשות בו ואתה יכול לשחק בו שעות בלי הפסקה.בקיצור אחלה משחק.ממליץ לכם הורד אותו.