Post by terpbankressundting on Feb 3, 2022 1:07:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie bodov ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
super len ma obcas vihadzuje z hry
Táto hra začína skvele, kde môžete zarobiť veľa diamantov. Ku koncu druhej fázy vás dostane tam, kde o jeden míňate svoj cieľ. Potom budete vyzvaní, aby ste použili 67 diamantov na 30 sekúnd a pokračuje sa ďalej. Môžete sa dostať cez niektoré hry, kde je to potom ľahké, ale potom musíte diamanty znova spotrebovať, pokiaľ nezaplatíte. A máme to znova.... S hospodárskou krízou práve teraz nemôžete hrať hru bez toho, aby ste niečo minuli. Absurdné!
Môžem vám pomôcť? S Japonskom som skončil, ale nemôžem ísť do Talianska! Vždy to hovorí, že sieť zlyhala, aj keď mám veľa dát! Som tak blízko k odinštalovaniu, ak nikdy nebudem môcť hrať v Taliansku!
Svätá krava, to pridáva! Hra je zábavná a zvyčajne by som neskôr uvažoval o nákupoch v aplikácii, ale tie prekliate prirážky VŽDY. Ani keď sa pozerám, aby som dostal centy. Chcete začať novú úroveň - nie, najprv si pozrite tento príspevok. Prehrali ste a chcete sa vrátiť na mapu - suuure, ale pozrite sa na tento doplnok. Rozumiem myšlienke, ktorá je za tým, ale chlapci, je toho príliš veľa. Týmto spôsobom nepreukazujete žiadny rešpekt voči používateľom, bombardujete pridávaním. Namiesto toho odporúčam Cooking Craze.
uzasna hra nema dostatok casu na jej hranie....len pady ta hra niekedy nakopne a pri hrani sa ti zobrazuje cierna obrazovka a vlastne nevidis co robis.... dal by som 5 hviezdičiek, pretože je to skvelá hra, ale kvôli nim jej dám tri
Hodnotil by som to lepšie, keby to neustále nepadalo. je to veľmi frustrované, pretože strácam úrovne, ktoré som práve vyhral. stane sa to, keď práve dokončím úroveň. hovorí, že aplikácia neodpovedá a zavrie sa. aj keď sa snažím pozerať video, aby som získal viac času alebo života
Ahoj, hrám hru z minulého mesiaca. Momentálne som v Japonsku vo fáze od včera, aplikácia nie je otvorená, bola okamžite zatvorená a žiadna možnosť zobrazujúca aktualizáciu, problém vyriešim.
Milujem to! Zábavný žrút času....zatiaľ som nemusel robiť kopu nákupov len preto, aby som mal pocit, že sa v hre niekam dostávam. Nevadí mi podpora, ale nič nie je frustrujúcejšie, ako keď sa musíte úplne spoliehať na nákup bonusových predmetov, aby ste sa pokúsili dosiahnuť ciele. Toto nie je jedna z tých hier, ktoré vám časom vysajú vrecko.
Skvelá hra približne do úrovne 60. Existujú klasické merané úrovne, v ktorých musíte získať určitý počet mincí, lajkov alebo naservírovaných jedál pred vypršaním času. Približne na úrovni 60 a na niektorých úrovniach predtým je nemožné prejsť bez určitého časového navýšenia na konci ($). Vždy JEDEN zákazník od prekonania úrovne, mám však NULA zákazníkov, keď časovač dosiahne jedného. Ak sa to vyrieši, dal by som hre 5 hviezdičiek. Relaxačné, zábavné a jednoducho upgradovať všetko (nepotrebujete drahokamy!).
Pekná grafika, ale po dni alebo dvoch sa stáva nudnou a opakujúcou sa. Najmä s časom BS. Nestojí mi za to, aby som ho nechal v telefóne. Potom si uvedomiť, že je to na 1,2 GB AKO HUNN, ZA ČO..... NEVIDÍM NIČ ZAUJÍMAVÉ, ABY ŤA TAK PRECHÁDALI MOJIM DÁTAM. ANI DEJE. STR8 VYMAZAŤ. 👎🖕👈✌️
Páčil sa koncept a hrateľnosť. Nenávidel reklamy a skutočnosť, že ich nedokážete zastaviť. Prečo si neúčtovať slušnú cenu a nechať ma hrať. Teraz máte iba odinštalovanie otravnej hry s veľkým potenciálom.
Opakovanie toho istého starého herného mechanizmu na varenie. Ale nielen to, grafika vyzerá úplne rovnako, ako napríklad 6 ďalších hier na varenie v obchode (Home Master, Cooking Master atď.). Ani zaujímavý príbeh, ktorý by vás upútal. Bleh.
Táto hra stále prerušuje. Idem na to v polovici hry, preruší to veľmi otravné, musel som ho odinštalovať, pretože sa nedá hrať.
milovať túto hru! Jediná vec, ktorá sa mi nepáči, je, ak omylom udrieš jedlo dvakrát, potom hovoria, že si ho vyhodil, a prinúti ťa to začať odznova. Nepáči sa mi, že musia zmeniť pravidlá! a raz za čas, keď Hrám svoju hru, hudba v pozadí znie naozaj zle, vydáva to smiešne zvuky
Skvelá hra, ale je potrebné opraviť niektoré nedostatky. Môžem ľahko zarobiť mince, ale drahokamy je ťažké zohnať, pokiaľ si ich nekúpim. Bez drahokamov si nemôžem kúpiť žiadne pomocné predmety, ako je čas navyše, perfektný varič, šťastný koláč zákazníka atď. Bolo by lepšie, keby som mohol svoje mince použiť na nákup drahokamov, ako keby som ich mohol použiť na upgradovanie predmetov na varenie. Je tiež takmer nemožné dostať sa cez niektoré úrovne kvôli množstvu vecí, ktoré musíte urobiť s neustálym tokom zákazníkov v krátkom časovom rámci.
Užil som si hru, kým som sa nedostal na 71, dostal som väčšinu úrovní na 2 alebo 3 a prejsť týmito najnovšími úrovňami sa dostáva do bodu, keď musím platiť peniaze, aby som ich prekonal. Sotva mám dosť ss na život, nemôžem míňať peniaze na tieto hry.
Milujem hry na varenie, preto som si to stiahol. Na začiatku bolo hranie také zábavné a jednoduché, ale teraz, keď som v novom svete (Japonsko), je veľmi ťažké, že mi trvá niekoľko dní, kým prejdem úrovňou 😂😅ah tie reklamy zasekol som sa, keď som ich sledoval, aby som dostal zadarmo, preto musím reštartovať znova.. ale zatiaľ hrám ďalej, pretože to bolo zábavné a vzrušujúce👍🏻
Zábava až do bodu, kedy POŽADUJETE vylepšenia, aby ste prekonali úroveň, keď vylepšenia stoja špeciálnu menu. Mena je v hre ponúkaná zadarmo v takom malom množstve, že je to frustrujúce, alebo môžete platiť v hotovosti, len aby ste mohli hrať hru.
Oveľa viac by sa mi páčilo, keby to prestalo padať potom, čo prejdem dosku, potom keď sa vrátim, moje drahokamy a prejdená doska sú preč. Poradím si s tým, že urobím board over, ale keď si stále necháš mojich 67 drahokamov, je to frustrujúce.
velmi dobra hra. ale dnes, keď som sa pokúšal otvoriť hru, je len čierna obrazovka, ešte včera som ju mohol hrať, teraz to už funguje. neviem prečo. prosím pomôžte. Neurobil som nič iné, ako to zvyčajne hrám. otváram to ako zvyčajne. ale teraz zobrazuje iba čiernu obrazovku. a už sa nenačítava.
Nepáčilo sa mi to. Existujú úrovne, ktoré nie sú načasované, ale z akéhokoľvek dôvodu vás zastavia, keď sú zákazníci stále v rade, a hovorí to, že ste nezískali dostatok zákazníkov. Je to neuveriteľne ťažké ako kolo šišky. Myslím si, že jednoducho znemožňujú hrať bez power upov. Ak nemôžem hrať hru bez ich použitia, nebudem hrať. Odinštalované.
Pri inovácii alebo nákupe neustále padá. Dokonca aj keď pozerám videá s odmenou dlhšie, jednoducho sa zatvoria a stratím úroveň. Iba ak hrám offline, hrá sa rýchlo a dobre.
Neviem prečo, od včera nemôžem otvoriť túto aplikáciu, sťahujem vždy, ale mám dobrý signál a internet 🙄
nechalo ma to hrať len prvých 15 úrovní, potom to chcelo, aby som si ich stiahol na úrovni 16... tak som to urobil... pre offline hru je to na hovno... zapínam WiFi, pretože je pri práci silné a stále nemôžem zahrajte si offline hru.. teraz ju odstraňujem.... bola to úžasná hra, kým už nebola offline a nefunguje ani na internete
Pekná hra na varenie pre všetkých tankov
Veľmi návykové. Zábavné hrať
dobrá hra, ale musí byť neobmedzená/nenačasovaná/uvoľnená, nemôžem sa pohnúť vpred, je to príliš ŤAŽKÉ. Vaša strata, pokiaľ nepridáte uvoľnený režim
Táto hra je hrozná, nemôžete poraziť úrovne bez podpory, náhodne vás núti sledovať videoreklamy. Preskočil som získavanie drahokamov zadarmo, takže som nemusel pozerať reklamu, ale potom sa mi zobrazila reklama aj tak bez odmeny. Gramatika je tiež hrozná vo veľkonočných pretekoch "chytil si zajačika" je to "chytil si zajačika" Mám rád, keď sú moje neformálne hry relaxačné, ale táto ma stresuje.
Páči sa mi táto hra, pretože je veľmi zábavná, ale nerozumiem, prečo musia byť úrovne v Japonsku smiešne ťažké. Musím použiť všetky moje posilňovače. preto je veľmi ťažké užiť si hru. Tie by som si radšej nechal na naozaj ťažké úrovne, ale musím použiť booster alebo 2 na každej úrovni, pretože sú extrémne náročné na hranie. Nebudem míňať majland za drahokamy, aby som si stále kupoval boostery, budem hrať ďalej, ale ak skončím na úrovni príliš dlho, prestanem hrať
Milujte hru, dokonca vám nevadí, že doplnky vidia, že je to tak trochu zadarmo, ale v hre sa ďaleko nedostanete bez toho, aby ste míňali peniaze na vylepšenia, diamanty, energiu atď., pokiaľ to nedostanete ako darčeky, ktoré ste napálili, a to 🤬prasiatko, ktoré berie všetky moje diamanty, ktoré si potom musím kúpiť, aby som dostal diamanty 😕 To je dôvod, prečo som sa zmenil z 5 na 3 hviezdičky
Po aktualizácii tejto hry bolo ťažké hrať. Uprostred hrania sa vypol, čo sa nikdy predtým nestalo, kým som aplikáciu neaktualizoval. Opravte to prosím, pretože túto hru mám naozaj rád.
Táto hra sa mi páčila, ale zrazu prestali fungovať možnosti zdvojnásobenia mincí/diamantov sledovaním reklám. Zaujímalo by ma, či je to zámerné, aby ste utrácali peniaze namiesto toho, aby ste mohli postupovať ako predtým. odinštaluje.
Veľmi atraktívne, ale príliš jednoduché. Nemusíte ovládať smer toho, čo podávate, alebo čo k čomu priraďujete. Do jedla stačí popichať a automaticky ide tam, kam má. Nie je to výzva a úroveňmi len prechádzate.
MILOVAŤ túto hru, ale akonáhle sa dostanete do určitého bodu, je jednoducho nemožné prejsť úrovňou. Prestal som a vraciam sa o dni, týždne, niekedy aj mesiace neskôr a stále nemôžem prejsť. Kiež by to nebolo také ťažké!
Zábavné, ale príliš veľa reklám. Prial by som si, aby som mal možnosť si ho kúpiť, aby som sa zbavil reklám, ale nie je to možné a je to jednoducho priveľká bolesť, keď som ho odinštaloval. Hra je zábavná, ale reklamy sú príliš otravné. Má nákupy v hre a nestačí, že predávajú tie, ktoré musia, a tlačia aj reklamy.
Super hra