Post by terpbankressundting on Feb 3, 2022 1:04:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Jocul este distractiv, dar când am terminat un nivel îmi dă o reclamă, așa că dau acestui joc 3 stele
FIX NIVELUL 133!!!! M-am crezut că am plătit pentru un joc distractiv de jucat fără reclame, doar pentru a obține un joc care se blochează la același nivel înfricoșător pentru anul trecut! FOX IT VA ROG SAU DAU-MI BANI INApoi!!!!
Există o mulțime de erori în acest joc: Nu poți trage este unul. Deci acolo am pus 2 stele
Atâtea reclame pentru un joc care este practic o reclamă în sine. Oh, și este de bază și inutil. Sunt un fan Nerf blaster și asta e nasol. Măcar scutește-ne de cantitatea nebună de reclame de clic ale terților dacă te vei concentra pe publicitate pentru blasters...
A fost uimitor la început, dar când am ajuns la șeful a fost imposibil, omule, dacă ești ca mine și urăști jocurile care fac imposibilă finalizarea unui nivel, nu te sfătuiesc să încarci asta, regret!! Depply!! Descărcarea asta a fost o risipă unora le place o provocare și mie la fel, dar cât timp poți fi interesat de un joc? Suntem oameni, avem un interes scurt, ceea ce înseamnă că ajungem cu ușurință la bord omule🤦♀️😒dar asta sunt doar eu dacă nu mă crezi, doar tu
Reclame după reclame zzzzzzzz.
Mitraliere nerfne
Tosh.0 - Sezon 3 Episod 29: I Just Shot Myself subtitles
Nu im place cand cand il împușc și zice wow telefonul meu este terorizat de-a joc prost
Distracţie
Nu pot obține arme noi. Videoclipul nu se redă, pot să mă joc doar cu aceeași armă cu care am început
Mamă
Toate împreună nu este un joc rău pentru a trece timpul, dar este destul de repetitiv și devine destul de plictisitor. Dar un joc bun dacă nu găsești altceva
Nivelurile mari sunt atât de largi și îmi încinge telefonul
Pe lângă reclamele continue, acest joc este bun pentru un joc mobil, așa că vă rugăm să adăugați mai mult conținut, cum ar fi arme noi.
Descărcați NERF Epic Pranks! - Ultima Versiune 1.9.6 Pentru Android De HOMA GAMES - Prinde-le pe toate!
Nu pot debloca armele și se încarcă prea mult
Forte ispirat lam facut in veata reala
Mi s-a părut foarte plictisitor pentru că tot ceea ce faci este să împuști persoana respectivă.
E fain și super
Închide automat aplicația uneori 😐, nu știu de ce, dar o voi evalua 3 ⭐. =)
Joc bun, dar reclamele sunt nesfârșite
Este unul dintre acele jocuri care vă doresc banii și abia dacă sunt distractive. Primești recompense pentru finalizarea unui număr stabilit de provocări și apoi trebuie să urmărești un adaos pentru a-ți obține recompense. De fiecare dată când finalizați un nivel, acesta vă întreabă dacă doriți să vizionați un adaos. Și îți va oferi uneori „cadouri” pe care le poți deschide....dacă urmărești un adaos. Jocul real este un joc foarte ușor și apăsați doar un buton. Nu este deloc distractiv. Edit: acest joc este încă gunoi și stricat
Să vă dau în pui mei cu reclamele astea
Aplicația vă cere să vizionați o reclamă pentru a debloca lucruri, nu are capacitatea de a plăti și este foarte lentă. Nu este ceea ce mă așteptam de la un joc nerf cu licență Hasbro.
Este distractiv, dar remediați unele dintre erorile dvs., cum ar fi uneori trebuie să vizionez de 2 sau 3 ori pentru a obține recompensele nu o dată.
Am crezut că acest joc a fost distractiv până l-am descărcat, jocul este destul de plictisitor, ca să fiu sincer, prea multe reclame și este acel tip de jocuri 3D în care TREBUIE să vizionezi o reclamă după fiecare nivel. Și de ce trebuie să mă uit la o reclamă doar pentru a obține o altă armă? Acest joc cerșește bani. (Sfat: dacă nu doriți să vizionați reclamele, opriți internetul.)
Îmi place acest joc, este un joc cu armele, vă recomand să încercați asta it's sun
Ei bine, o să dau acestei recenzii o stea pentru că am citit prea multe recenzii despre cum sunt prea multe adaugări și totul, dar dacă o remediați, știți ce o să-i dau o recenzie de cinci stele deocamdată. si imi place daca nu imi place dezinstalez jocul imi pare rau
Grafica originală a jocului nerf guns este de asemenea bună
Aș acorda cinci stele, dar jocul nu m-a lăsat să deblochez arme nici măcar cu privire la reclame
Este in regula
Este foarte tare farsa o sa fac si eu asa
Am skin legendar😱😱😱😱
Oooooooooau
Cred că acest hame este distractiv pentru copii. Dar nu înțeleg de ce există reclame pentru 18+ doar în acest joc nerf. Voi dezinstala acest joc, astfel încât copilul meu să nu vadă femei pe jumătate nud la fiecare două minute.
Acesta este un joc foarte distractiv când l-am încercat. M-am distrat foarte mult. Puteți obține noi piese de personaje noi cu armele nerf și puteți împușca alte persoane în joc și puteți câștiga monede Dacă aș fi în locul dvs., aș descărca această aplicație și incearca si eu