Post by terpbankressundting on Feb 3, 2022 0:45:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
عالی این بازی حتما نصبش کنید عشقا ♥♥
هر زمان که فرصت پیدا کند خراب می شود. -1 از من می خواست که در همان ابتدا امتیاز بدهم. -1 تعداد زیادی تبلیغات. -1
Recertified & iphone ipod iOS P5 S2 cable for Bowers ... - ژوبـــا
بازی خوبی هست شهلا شریفی شما که به قرآن و همه چی قسم میخوری آیفون 15 هنوز نیومدهشم بعد از آیفون فروشگاه نداره بگم آیفون 20 هم هنوز نیومده میخواین دروغ بایدمثل آدم بیدن لاقل 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂
وحشتناک. پر از تبلیغات فقط 10 دقیقه بازی کنید تا کل تجربه را به دست آورید و حتی پس از آن تعداد زیادی چیز در پشت تبلیغات حتی بیشتر مسدود شده است.
من این بازی را دوست دارم واقعا سرگرم کننده است!!!!
این ایده در واقع واقعا جالب است. اعدام شکست خورد. در ابتدا سؤالات خوبی دارد، چند مورد اضافی گذاشتن کلاه یا عینک برای دانش آموز، اما نه زیاد و نه ارتقا. سوالات تکراری می شوند و در سطح پایینی باقی می مانند. همچنین برای کنترل تبلیغات، داده یا وای فای خود را خاموش کنید. اما آنها شامل ورزشگاه، رقص و استراحت فقط با تماشای تبلیغات هستند. فقط مه اما ایده عالی بود
Grade Please! En نمره مقاله ، لطفا! این تبلیغات برای باز کردن قفل پول مجازی
شاید بتوان این بازی را شبیهساز تبلیغات نامید و بازی واقعی بسیار ملایم است.
🤣🤣🤣😂💋💋🤩
عالیه لطفا فحش ندهید
زمانی که یک سوال در مورد طلا، نقره یا سرب مطرح شد، رگه خوبی داشتم، من این رگه را از دست دادم، زیرا ظاهراً A. Gold به گفته شما و B پاسخ اشتباهی بود. در حالی که سعی میکردید این رگه را حفظ کنید، هیچ تبلیغی پخش نمیشد. گمش کردم. سوالات و پاسخ های خود را قبل از ارسال آن در بازی مرور کنید...
همیشه به من اجازه بازی نمی داد و معمولاً بدون دلیل من را از بازی اخراج می کرد
اون اسکلی که نوشته من ۶ سال تورنتو درس خوندم خب به عنم اصلا چند سالته که به ۱۱ سال گوشی میدن اصلا بچه رو چه با گوشی توایی که میگی انگلیسی مسلطم بگو ببینم بچ یعنی چی بعدا بیا واق واق کن پلشت احمق فاک یو بهت.
من گیمر ناامید را دیدم که این بازی را بازی می کند من زیر مجموعه او هستم که بازی خوب است
مثل اینکه من تجربه مشابهی از تبلیغات ندارم و برنامه واقعی خوب است و به اندازه تبلیغات سرگرم کننده نیست
من از اینکه داخل ایران زندگی میکردم این بازی رو داشتم و خیلی خوبه و الان که ایتالیایی زندگی میکنم بااینکه گوشیم آیفون ۱۳ هستش ولی خیلی خوبه
حدود 20 دقیقه طول می کشد تا 100٪ کامل شود از جمله تماشای تبلیغات ثابت. برای حذف تبلیغات هزینه ندهید زیرا وقتی اولین مدرسه را تمام کردید دیگر مدرسه ای برای باز کردن قفل وجود ندارد، بنابراین بی معنی است. حتي حوصله دانلود را هم ندارم
من هنوز بازی نکردم اما از توضیحات آن به نظر جالب می رسد اما شنیده ام که صفحه نمایش کند است اگر صفحه نمایش های لگی را دوست ندارید پخش نکنید
آن را نگه می دارد تاخیر 0lease fixthis
این بازی خیلی خوبه عالیه بهتون پیشنهادش میکنم که نصبش کنی چون خیلی خوبه🥰
من احساس می کنم این بازی از شما می خواهد که به زودی به آن امتیاز دهید ... اما به غیر از آن نمی توانم بگویم سرگرم کننده یا خسته کننده است. سرگرم کننده است، بله تبلیغات باعث شد فکر کنم این بازی سرگرم کننده تر است ... اما این بازی قدیمی کلاسیک موبایل شما است.
بد نبود.
به نظر من بازی سرگرم کننده ای است. من به شما 5 ستاره می دهم زیرا بازی خوبی است (همانطور که قبلاً گفتم) من بازی را دوست دارم. من آن را توسط دوستم که آن را بازی می کند متوجه شدم و گفتم "Hey Caoimhin (اسمش) اسم بازی چیست. ممکن است آن را نصب کنم؟ او گفت، "مقالات درجه. سرگرم کننده است. شما باید آن را نصب کنید تا ببینید چه زمانی با هم بازی می کنیم تا ببینید که آیا سطح و چیزهای مشابهی به دست می آوریم یا نه" بنابراین من آن را دانلود کردم و عاشق جراتش شدم. ممنون که بازی خوبی ساختی همچنین یک تشکر فراوان از Caoimhin برای ارائه ایده x به من.
همچنان ثابت می ماند و من نمی توانم یک افزودنی را برای بازی سطوح جایزه تماشا کنم
بازی کمی سرگرم کننده بود اما بعداً شروع به تکرار کرد و برای همیشه طول کشید و وقتی مدرسه را تمام کردند فقط ماندند و 2 یا 3 نفر از یک نفر به جای افراد مختلف وجود داشتند، لطفاً این مشکل را اصلاح کنید با تشکر بعد
برنامه واقعاً خوبی است که تبلیغات آن را انجام نمی دهد. تبلیغات بسیار زیاد! همچنین بازی هر 5-10 دقیقه یکبار خراب می شود، اما یک بازی سرگرم کننده است و من به بازی آن ادامه می دهم!
سلام.من از این بازی خیلی خوشم نیومد چون چیزهایی که در تبلیغ بود اینجا نبود معلومه ۳ تا ستاره میدم 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Fourth International Conference on Interdisciplinary Studies in ...
تبلیغات خیلی زیاد!!!
به من اجازه نمی دهد بازی را انجام دهم و هر بار که سعی می کنم در آن بارگذاری کنم، به من اجازه نمی دهد بازی کنم، بازی وحشتناکی است و از آن متنفرم
عالیه راستی من مهرسا هستم
çok güzel bir öYna❤❤🥰
عالیه من دختر یه خانم معلمم مامانم معلم کلاس ۱۰ هست من خودم کلاس ۱۲ هستم تویی که میگی آیفون ۲۰ دارم من ایفون ۱۲ دارم چقدر دروغ میگی خالی میبندی 😱❤❤ من نظری ندارم فقط نمیدونم چطوری واردش کنم شم بهم اجازه نمیده 🤔🤔
واقعا این عالی بود من که به دوستام معرفی کردم 💚😊💋